Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mese csobbanások

Cikkek

Ha csendben leszel

2016.10.21

Él egy kislány errefelé aki esténként sosem akart lefeküdni, szinte bele kellett könyörögni az ágyba, így az anyukája elkezdett egy mesét, mi történik ha...

 

A szél bánata

2015.03.03

szel.jpgEgy távoli világban történt, olyan régen, talán senki nem is emlékszik rá, hogy a szél, egyszer csak abbahagyta suttogó dalát, nem cirógatta a fákat, nem kapta fel a lehullott leveleket. Az állatok és növények nagyon csodálkoztak, hisz ilyet még soha nem csinált azelőtt kis barátjuk.

 

A rosszcsont manók

2015.02.28

mano1.jpgNem is olyan rég történt, a hatalmas hegyek birodalmában, a manónép úgy gondolta, hogy még egy tavaly elcsent tündérvarázslattal, kicsit átrendezi a világot

 

Negyedik mesém

2015.02.26

harmadik1.jpgNem is olyan rég történt, hogy a mindenen túli királyságban elhatalmasodott a sötétség és egyre nagyobb mértékben lett sivár a táj.

 

Harmadik mesém

2015.02.25

mano.jpgEgyszer volt, hol nem volt, valahol messzi, egy hatalmas kerek erdő, és annak a  közepében élt egy manó, aki a sudár jegenyefa tetején lakott. Mindennap madarak vették körbe, és néha magukkal vitték röppenő útjukra.
Ott csücsült az egyik hátán, és a magasból csodálózott.

 

Második mesém

2015.02.24

6.jpgEgyszer volt, hol nem volt, egy csodálatos világ, Erdőfalva volt a neve, ott minden állat beszélni tudott, reggelente mind összegyűltek, hogy tánccal köszöntsék a Napot.

 

Első mesém

2015.02.22

erdo.jpgEgyszer volt hol nem volt, a manók és tündérek világában egy beszélő fa. Olyan bölcs volt, hogy arra szavak nem voltak.